Bekendmaking onthouding goedkeuring onderdeel bestemmingsplan Bedrijventerreinen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken bekend, dat ingevolge het bepaalde in artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening met ingang van 30 december 2010 gedurende 6 weken bij de klantenbalie van het gemeentehuis en bij de afdeling grondgebied, Raadhuisplein 1 te Reuver voor eenieder ter inzage ligt het besluit van gedeputeerde staten van de provincie Limburg over het onderdeel Dr. Poelsstraat 8 in het bestemmingsplan Bedrijventerreinen.

De bedenkingen van reclamanten zijn alsnog gegrond verklaard en ter plaatse van het perceel Dr. Poelsstraat 8, is de goedkeuring onthouden aan de bestemming Bedrijven B (2-3), een en ander zoals door middel van een rode omlijning is aangegeven op de plankaart.

Tegen het besluit van gedeputeerde staten kan beroep worden ingesteld. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die binnen de in de wet gestelde termijn bedenkingen heeft ingebracht tegen het bestemmingsplan bij het college van gedeputeerde staten, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest binnen de gestelde termijn bedenkingen in te brengen. Beroepen dienen te worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. De beroepen dienen te worden ingesteld gedurende de termijn van zes weken dat het besluit van gedeputeerde staten met het bestemmingsplan bij de klantenbalie en de afdeling grondgebied ter inzage ligt.

Ingevolge artikel 28, lid 7 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening treedt het besluit van gedeputeerde staten in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Het bestemmingsplan kan ook op onze website worden ingezien via www.beesel.nl → Digitaal loket → Bouwen en wonen → Bestemmingsplannen.

Beesel, 29 december 2010

Burgemeester en wethouders van Beesel, R.R.M.Halffman,secretaries.

L.M. Oord,

burgemeester.

Naar boven