Bestemmingsplan Sprang, herziening Raadhuisstraat 12–14 onherroepelijk van kracht

Het College van Waalwijk maakt bekend dat het door de raad bij besluit van 8 oktober 2010 vastgestelde bestemmingsplan Sprang, herziening Raadhuisstraat 12–14 op 10 december jl. in werking is getreden, aangezien tegen voornoemd besluit gedurende de beroepstermijn van 29 oktober t/m 9 december 2010 geen beroep en geen verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State c.q. bij de voorzitter van genoemde afdeling is ingediend.

Het bestemmingsplan omvat de percelen behorende bij Raadhuisstraat 12–14 te Sprang-Capelle en maakt een uitbreiding van het ter plaatse gevestigde bedrijf aan de achterzijde mogelijk.

Vanaf 3 januari 2011 ligt het bestemmingsplan bij de front office van de afdeling Vergunning en Handhaving, loket Bouwen, wonen en Leefomgeving (stadhuis, Taxandriaweg 6) voor eenieder ter inzage en is het ook te downloaden via de website www.waalwijk.nl, snel naar ruimtelijke plannen, onherroepelijke bestemmingsplannen. Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl

Waalwijk, 30 december 2010

Het College van Waalwijk.

Naar boven