stcrt-2010-2138-001.png Vaststelling projectbesluit Haarweg 1 in Ruurlo

Op 27 januari 2010 heeft het college van burgemeester en wethouders van Berkelland besloten om een projectbesluit vast te stellen voor de functieverandering naar wonen op het perceel Haarweg 1 in Ruurlo.

Het besluit ligt vanaf 17 februari 2010 met de bijlagen ter inzage in de Gemeentewinkel, Marktstraat 1 in Borculo. Een belanghebbende kan vanaf 18 februari tot en met 31 maart 2010 tegen het besluit beroep instellen bij de Arrondissementsrechtbank in Zutphen, Postbus 205, 7200 AE in Zutphen. Het instellen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die bij het college van burgemeester en wethouders tijdig zienswijzen inbrachten tegen het ontwerpbesluit en voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. Het besluit treedt in werking op 1 april 2010, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank. Een belanghebbende kan zo’n verzoek pas indienen nadat hij in beroep is gegaan.

Deze publicatie, het projectbesluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl onder Actueel → Ruimtelijke plannen).

Naar boven