Ontwerp uitwerkingsplan ‘Velmolen Oost, fase 1 (partiële herziening Muntmeester en Pattagon)’

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat met ingang van donderdag 30 december 2010 gedurende 6 weken, dus tot en met woensdag 9 februari 2011, het uitwerkingsplan ‘Velmolen Oost, fase 1 (partiële herziening Muntmeester en Pattagon)’ in ontwerp ter inzage ligt.

Het uitwerkingsplan betreft een nadere uitwerking van het globale bestemmingsplan ‘Velmolen Oost’ en biedt als zodanig een gedetailleerd juridisch-planologisch kader voor de realisatie van 42 rijwoningen aan de Muntmeester en Pattagon. Beide straten liggen in de nieuwe woonwijk Velmolen Oost in het gebied plaatselijk bekend als Uden Zuid.

Het ontwerpuitwerkingsplan ligt ter inzage tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur en op donderdag van 08.30 tot 19.30 uur bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145.

Het plan is ook digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl., onder Wonen en leven/projecten en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 9 februari 2011 kunnen belanghebbenden, naar keuze mondeling of schriftelijk, reageren op het uitwerkingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 83, 5400 AB Uden. Een mondelinge zienswijze kunt u kenbaar maken bij de publieksbalie; deze reactie wordt schriftelijk vastgelegd.

Uden, 29 december 2010

Burgemeester en wethouders van Uden

de secretaris,

J.M. Smarius.

De burgemeester,

H.A.G. Hellegers.

Naar boven