stcrt-2010-2135-001.png Projectbesluit oprichten nutsvoorziening aan de Hagedoornweg te IJsselmuiden vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit gewijzigd hebben vastgesteld voor het oprichten van een nutsvoorziening op het perceel Hagedoornweg in IJsselmuiden. Hiernaast zijn de bijbehorende bouwvergunningen verleend.

Het projectbesluit en de bouwvergunningen met bijbehorende stukken liggen vanaf woensdag 17 februari 2010 zes weken ter inzage in het stadhuis, Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen. Voor inzage kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur terecht bij de receptie of telefonisch via (038) 33 92 999. Buiten deze tijden alleen op afspraak. Ook kunt u het projectbesluit inzien op www.kampen.nl onder → bekendmakingen → ruimtelijke ordening.

Misschien bent u het niet eens met dit besluit. Tegen dit besluit kan binnen zes weken na de bekendmaking een gemotiveerd beroepschrift worden ingediend door:

  • een belanghebbende die een zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij of zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de rechtbank te Zwolle, sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het beroepschrift moet ondertekend zijn en moet ten minste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Een beroep schort de werking van het besluit niet op. Als u dat wilt, dan kan er bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zwolle-Lelystad een verzoek om een voorlopige voorziening ingediend worden. Het adres daarvoor is: Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Naar boven