Vaststelling bestemmingsplan ‘uitbreiding bedrijventerrein Beatrixhaven’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Werkendam maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat bestemmingsplan ‘uitbreiding bedrijventerrein Beatrixhaven’ op 14 december 2010 door de gemeenteraad is vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in de aanleg van een nieuwe kade met werkruimte en het oprichten van bedrijfsgebouwen.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 31 december 2010 gedurende zes weken, tot vrijdag 11 februari 2011, voor iedereen ter inzage bij het servicecentrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Werkendam. De stukken zijn ook digitaal in te zien via www.werkendam.nl

Gedurende de termijn van terinzageligging kan tegen het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Beroepsgerechtigd zijn:

  • degenen die tijdig een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig hun zienswijzen bij de raad kenbaar te maken.

Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Hiertoe dient naast beroep tevens een verzoek om een voorlopige voorziening te treffen te worden gedaan aan de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Werkendam, 30 december 2010

Naar boven