Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Hof en Singel’

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat, met ingang van 30 december 2010 tot en met 9 februari 2011, het ontwerpbestemmingsplan ‘Hof en Singel’ op de afdeling Publiekszaken ter inzage ligt.

Het plan maakt de ontwikkeling mogelijk van 68 woningen en een zwembad ter plaatse van de voormalige LTS aan de Esdoornlaan in Alblasserdam.

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Middelwetering in het noorden, een singel in het oosten, de Sportlaan in het zuiden en de Anjerstraat in het westen.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Hof en Singel’ (planidn: NL.IMRO.0482.bphofsingel061-ON01) en bijbehorende stukken liggen met ingang van 30 december 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis van Alblasserdam. Het gemeentehuis is geopend op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur en de maandag- en woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Indien u niet in de gelegenheid bent tijdens de openingsuren het ontwerpbestemmingsplan in te zien, kan na telefonische afspraak een ander tijdstip worden bepaald.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal in te zien via de website van de gemeente www.alblasserdam.nl (onder bouwen, wonen en milieu → bestemmingsplannen → ontwerp Hof en Singel) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0482bphofsingel061-ON01).

Gedurende genoemde termijn kan eenieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij voorkeur schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad (Postbus 2, 2950 AA, Alblasserdam). Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage ligging, een telefonische afspraak te worden gemaakt met de afdeling RMO (078) 7706096. De ingekomen zienswijzen zullen worden betrokken bij de vaststelling van het bestemmingsplan.

Alblasserdam, 29 december 2010

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam.

Naar boven