Openbare kennisgeving beslissing op bezwaar MER-beoordelingsplicht art. 7.8b wm

Bij besluit van 31 augustus 2010, gepubliceerd op 8 september 2010, heeft het college van burgemeester en wethouders van Wierden besloten dat voor het oprichten van een nieuwe installatie voor het houden van meer dan 2.200 plaatsen voor vleesvarkens aan de Enterweg 17 in Wierden, geen milieueffectrapport opgesteld hoeft te worden.

Tegen dit besluit is bezwaar ingediend.

Het college heeft op 21 december 2010 mede op advies van de commissie voor de bezwaarschriften van de gemeente Wierden besloten het bezwaarschrift niet ontvankelijk te verklaren. Het besluit van 31 augustus 2010 wordt niet gewijzigd, zodat geen milieueffectrapportage opgesteld hoeft te worden.

De beslissing op bezwaar met alle daarop relevante stukken ligt vanaf 30 december 2010 tot en met 9 februari 2011 tijdens openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij het loket Bouwen en wonen. Het loket is telefonisch te bereiken onder nummer 0546-580838.

Tegen deze beschikking kan binnen zes weken na publicatie beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Tevens kan bij de voorzitter van deze instantie een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend.

Alleen personen die tijdig hun bezwaren hebben ingebracht en belanghebbende zijn, kunnen dit beroep instellen, tenzij kan worden aangetoond dat zij redelijkerwijs niet in staat waren hun bezwaar in te brengen.

Wierden, 29 december 2010

Naar boven