Ontwerpprojectbesluit, ontwerpbouwvergunning en ontwerpbesluit hogere grenswaarden

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening, artikel 46 lid 4 Woningwet en artikel 110c Wet geluidhinder bekend dat met ingang van 30 december 2010 voor een periode van 6 weken het ontwerpprojectbesluit Willy Sluiterstaat en Piet Mondriaanstraat, de ontwerpbouwvergunning en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden met de bijbehorende stukken ter inzage ligt bij:

  • Locatie Pieter Calandlaan 1, geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur (telefoon 14020);

  • Locatie Osdorpplein 1000, geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur (telefoon 14020);

  • Locatie Plein ’40-’45 nr. 1, geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur (telefoon 14020);

  • U kunt de stukken inzien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.F1004PBSTD-OW01

Het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning hebben betrekking op het oprichten van 150 appartementen en een half verdiepte stallinggarage.

De aanleiding tot het ontwerpbesluit hogere grenswaarde is dat in het kader van het ontwerpprojectbesluit Willy Sluiter en Piet Mondriaanstraat in opdracht van het stadsdeel Slotervaart, thans Nieuw-West, een akoestisch onderzoek is verricht. Uit het akoestisch onderzoek kan geconcludeerd worden dat door het wegverkeerslawaai op diverse plekken de voorkeursgrenswaarden wordt overschreden. Voor de gevels waar de voorkeurswaarde wordt overschreden dienen hogere waarden te worden vastgesteld, indien maatregelen om de geluidsbelasting te verminderen tot de voorkeurgrenswaarde niet mogelijk of niet reëel zijn.

Binnen de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan het het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Nieuw-West, t.a.v. Vergunningen, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam. U wordt verzocht in uw brief te vermelden: ‘zienswijzen ontwerpprojectbesluit/onwerp bouwvergunning/ontwerp hogere grenswaarden Willy Sluiterstraat en Piet Mondriaanstraat RBV nummer 10045’.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kan via telefoonnummer 14020 een afspraak worden gemaakt. Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijk verzoek te doen uiterlijk 14 dagen voor het einde van de ter inzage termijn om termijnoverschrijding te voorkomen.

Amsterdam, 22 december 2010

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West,

A. Baâdoud,

voorzitter.

J. Goedhart,

secretaris.

Naar boven