Ontwerpbestemmingsplan Het Ambacht

Burgemeester en wethouders van Westervoort maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat van 30 december 2010 tot en met 9 februari 2011 voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan Het Ambacht ter inzage ligt.

Het plan omvat het bestaande bedrijventerrein en de uitbreiding van het bedrijventerrein gelegen ten oosten van de Rivierweg en ten zuiden van de Hamersestraat tot aan de gemeentegrens met Duiven en tot aan het bestaande bedrijventerrein aan Het Hazeland. Een gedeelte van deze uitbreiding is al ingevuld door een bedrijfsverplaatsing.

Bij dit nieuwe plan zijn de bestaande situatie van het bestaande bedrijventerrein en de ruimtelijke onderbouwing behorende bij de vrijstellingsprocedure voor de bedrijfsverplaatsing, leidend geweest.

De uitbreiding van het bedrijventerrein biedt alleen ruimte voor lokale bedrijven.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Dorpsplein 1 te Westervoort. U kunt de stukken elke werkdag inzien van:

  • a. 08.00–12.30 uur (zonder afspraak);

  • b. 14.00–16.00 uur (op afspraak: 026-3179911; woensdagmiddag zonder afspraak);

  • c. 18.00–20.00 uur (elke maandagavond tijdens de avondopenstelling van het gemeentehuis).

Gedurende de bovengenoemde periode van zes weken kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze over het bestemmingsplan Het Ambacht naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westervoort, Postbus 40 te 6930 AA Westervoort. Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze of het verkrijgen van informatie over het plan kan een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimte & Samenleving, via telefoonnummer 026-3179911.

De stukken kunnen ook digitaal worden geraadpleegd via www.westervoort.nl en op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0293.BPambacht2009003-0002.

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ro-online.robeheer.nl/0293/manifest.html

Wij zijn als gemeente verplicht om de bron te vermelden. Vandaar de vermelding van de twee bovenstaande websites. Via www.westervoort.nl kunt u makkelijk doorklikken naar deze websites.

Naar boven