Vaststelling bestemmingsplan De Bousberg

Burgemeester en wethouders van Landgraaf maken bekend dat de gemeenteraad op 16 december 2010 het bestemmingsplan De Bousberg heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan De Bousberg voorziet in de ontwikkeling van maximaal 102 woningen met de daarbij behorende infrastructurele voorzieningen, groenvoorzieningen en dergelijke op de voormalige locatie van camping ‘De Bousberg’ (adres: Boomweg 10 te Landgraaf).

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan De Bousberg heeft de gemeenteraad geen wijzigingen aangebracht.

Het bestemmingsplan De Bousberg met de hierbij behorende stukken en het besluit liggen met ingang van 6 januari 2011, gedurende een termijn van zes weken ter inzage in de gemeentewinkel, balie grondgebied, Raadhuisplein 1 te Landgraaf, gedurende openingstijden. De openingstijden van de gemeentewinkel zijn: maandag t/m vrijdag van 9.00–12.30 uur en donderdag tevens van 14.00–16.30 uur. Het bestemmingsplan met hierbij behorende stukken, het besluit en deze kennisgeving zijn ook digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.landgraaf.nl, vindplaats: (beleidsstukken → bestemmingsplannen → vastgesteld) of (gemeentenieuws → alle bekendmakingen → bestemmingsplannen → vastgesteld).

Gedurende de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan die:

  • tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad hebben kenbaar gemaakt;

  • kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen.

Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Degene die beroep heeft ingesteld kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken met het oog op onverwijlde spoed een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek dient geadresseerd te worden aan de Raad van State, ter attentie van de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Indien het verzoek tijdens de beroepstermijn wordt ingediend, treedt het besluit waarop het verzoek betrekking heeft niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven