Ontwerpbestemmingsplan Berg en Bosch / HDI

Burgemeester en wethouders van de gemeente De Bilt maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.1.1. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 30 december 2010, gedurende zes weken in het gemeentehuis ‘Jagtlust’, voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan Berg en Bosch / HDI ter inzage ligt.

Het gebied, waarvoor dit ontwerpbestemmingsplan is opgesteld, betreft het noord westelijke deel van het terrein Berg en Bosch aan de Prof. Bronckhorstlaan.

Het plan is in te zien op de gemeentelijke website www.debilt.nl/ruimtelijkeplannen en in het informatiecentrum van het gemeentehuis ‘Jagtlust’. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://www2.debilt.nl/ruimtelijkeplannen/indexer.xml?planidn=IMRO.NL.0310.0006BP00208-ON01

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kunnen door eenieder, schriftelijk en gemotiveerd, zienswijzen worden ingediend.

Degenen die zienswijzen indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan, moeten deze richten aan burgemeester en wethouders van De Bilt, Postbus 300, 3720 AH Bilthoven.

Bilthoven, 29 december 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente De Bilt,

De secretaris,

R.A.K. Huijbregts.

De burgemeester,

A.J. Gerritsen.

Naar boven