stcrt-2010-2130-001.png Ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Eibergen, Hofrichter II 2009

Op 26 januari 2010 heeft de gemeenteraad van Berkelland besloten om het bestemmingsplan ‘Eibergen, Hofrichter II 2009’ ongewijzigd vast te stellen. In dit bestemmingsplan staat dat het mogelijk is om op de gronden vlakbij Kattenborg 12 een rij van vijf woningen en twee vrijstaande woningen te bouwen.

Voor dit bestemmingsplan is geen exploitatieplan vastgesteld.

Ter inzage

Vanaf 17 februari 2010 ligt het ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ter inzage in de Gemeentewinkel, Marktstraat 1 in Borculo. Een belanghebbende kan van 17 februari tot en met 30 maart 2010 tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

Beroep

Het instellen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die bij de gemeenteraad tijdig zienswijzen inbrachten tegen het ontwerpbestemmingsplan en voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest.

Het bestemmingsplan treedt in werking op 31 maart 2010, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een belanghebbende kan zo’n verzoek pas indienen na het indienen van een beroepschrift. Deze publicatie, het vastgestelde bestemmingsplan en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl, onder Actueel → Ruimtelijke plannen).

Naar boven