stcrt-2010-2129-001.png Onherroepelijk geworden bestemmingsplannen ‘Vaassen Zuid en West’

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat de volgende bestemmingsplannen onherroepelijk zijn geworden:

Bestemmingsplan ‘Vaassen Zuid en West’

Dit bestemmingsplan omvat het zuidelijke en westelijke deel van de kern Vaassen. Het plangebied bestaat uit de woongebieden Berkenoord, Berkenoord II, Transvaalbuurt, Oranjebuurt en Vogelbuurt. De inbreidingslocaties Vulcanusbuurt en De Pirk, gelegen nabij het plangebied, vallen niet binnen dit plan. Het bestemmingsplan legt de huidige ruimtelijke situatie vast. In het plan zijn geen grootschalige nieuwe ontwikkelingen (zoals bijvoorbeeld woningbouw) opgenomen.

Bestemmingsplan ‘Vaassen Zuid en West, locatie Kouwenaarschool’

Dit plan maakt de bouw van 21 woningen mogelijk op de plek van de voormalige Kouwenaarschool aan de Woestijnweg te Vaassen.

Wijziging ex art. 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening Bestemmingsplan ‘Buitengebied, 3e wijziging (Schaverenseveldweg 8 Emst)’

Deze wijziging voorziet in de verplaatsing van het bouwblok aan de Schaverenseveldweg 8 te Emst.

Bestemmingsplan ‘Buitengebied, 4e partiële herziening (Correctieve herziening)’

Dit bestemmingsplan ‘Buitengebied 4e partiële herziening’ omvat gedeeltelijk een correctieve herziening ex artikel 30 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en bevat tevens provinciaal beleid dat vertaald dient te worden in het gemeentelijke bestemmingsplan, zoals de beschermingszones rond natte natuurgebieden.Tevens bevat het plan enkele feitelijke wijzigingen die zich in de loop van de tijd hebben voorgedaan.

Bestemmingsplan ‘Hogeland, 30e partiële herziening’

Dit bestemmingsplan omvat de planologische regeling voor de voorgenomen bouw van 19 woningen op de locatie Warande in het plan Hogeland te Epe, gelegen tussen de Tongerenseweg, de Warande en de Dorpschebeek. Het voorliggende plan is een reparatie ex artikel 30 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening van het bestemmingsplan ‘Hogeland, 27e partiële herziening’.

De onherroepelijk goedgekeurde bestemmingsplannen liggen permanent ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00−12.00 uur  en op woensdag van 8.00−20.00 uur.

Epe, 16 februari 2010

Naar boven