Projectbesluit ex. artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas hebben een projectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening gewijzigd vastgesteld met betrekking tot het realiseren van een bedrijfsgebouw op het perceel aan de Helenaveenseweg 5 te Sevenum, kadastraal bekend als gemeente Sevenum, sectie V, nummers 347 en 348.

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht ligt het gewijzigde projectbesluit met de bijbehorende stukken met ingang van 31 december 2010 (tot en met 10 februari 2010), tijdens kantooruren, gedurende een periode van zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Horst aan de Maas, Wilhelminaplein 6 te Horst.

Het projectbesluit en de bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 31 december 2010 te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

De projectbesluit procedure ex artikel 3.10 Wro is separaat van de benodigde bouwvergunning doorlopen. Op basis van artikel 46, lid 6 van de Woningwet is het vooralsnog niet mogelijk op te komen tegen dit besluit. De bezwaartermijn begint pas te lopen op het moment dat er een besluit met betrekking tot de bouwvergunning is bekendgemaakt.

Horst, 30 december 2010

College van burgemeester en wethouders,

C.H.C. van Rooij,

burgemeester.

A.P.M. ter Voert,

secretaris.

Naar boven