stcrt-2010-2128-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Sportpark Middenwetering 2010’

Burgemeester en wethouders van Kampen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Sportpark Middenwetering 2010’ vanaf woensdag 17 februari 2010 zes weken ter inzage ligt in het stadhuis, Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het Sportpark Middenwetering van voetbalvereniging Go-Ahead dat is gevestigd aan de Buitenbroeksweg 2 in Kampen. Naast de bestaande accommodatie is behoefte aan extra kleedkamers. In de plannen daarvoor is dit gecombineerd met de bouw van een tribune. De geprojecteerde nieuwbouw is gesitueerd langs het hoofdveld. Om dit mogelijk te maken, is voor dit sportcomplex een nieuw bestemmingsplan in ontwerp opgesteld.

Voor inzage kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur terecht bij de receptie of telefonisch via (038) 33 92 999. Buiten deze tijden alleen op afspraak. Ook kunt u het projectbesluit inzien op www.kampen.nl onder actueel → bekendmakingen → ruimtelijke ordening.

Tijdens de periode van terinzageligging kan iedereen zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Ook bestaat de mogelijkheid om tijdens de termijn van terinzageligging zienswijzen mondeling kenbaar te maken. Hiervoor moet een afspraak gemaakt worden met het team Beleidsontwikkeling en Advisering van de eenheid Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (038) 33 92 808. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking hebben.

Naar boven