Vaststelling projectbesluit ‘Fietspad Hovenring’

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat zij bij besluit van 21 december 2010 het volgende projectbesluit ongewijzigd hebben vastgesteld.

Dit projectbesluit ligt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening van 31 december 2010 tot en met 10 februari 2011 voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis.

Het plan is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en www.veldhoven.nl. Hier kunt u aan de linkerzijde kiezen voor ‘wonen en leven’, vervolgens ‘bouwen en wonen’ en daarna voor ‘bestemmingsplannen’

Naam

Projectbesluit ‘Fietspad Hovenring’

Het projectbesluit heeft tot doel het planologisch-juridisch mogelijk maken van de aanleg van een fietspad dat de verbinding zal vormen tussen de Heistraat, het Gareel en de op het grondgebied van Eindhoven te realiseren verhoogde fietsrotonde boven de kruising tussen de Heerbaan en de Heistraat.

Aangezien niemand zijn zienswijze aan het college van burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt over het ontwerpprojectbesluit, kan slechts een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tijdig aan het college kenbaar te maken, binnen genoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de rechtbank te ’s-Hertogenbosch.

Het beroepschrift dient binnen de genoemde termijn van terinzagelegging te worden ingediend bij de Sector bestuursrecht van de Rechtbank, Postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Tevens kan dan over het besluit van het college van burgemeester en wethouders een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Gelijke bevoegdheid komt toe aan eenieder, die bedenkingen heeft tegen wijzigingen, welke bij de vaststelling van het plan ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer J. IJff, beleidsmedewerker ruimtelijke ordening van de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 040-25 84 169.

Veldhoven, 29 december 2010

Naar boven