Wijzigingsplan Renheide 4 te Leende

Burgemeester en wethouders hebben in de vergadering van 14 december 2010 besloten met toepassing van 6.6.2. van de planregels van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Heeze-Leende’ het bestemmingsvlak ‘Bedrijf-Agararisch’ van het grondgebonden agrarisch bedrijf Renheide 4 te Leende te vergroten tot 1,5 hectare.

Het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van donderdag 30 december 2010 gedurende zes weken en derhalve tot en met woensdag 9 februari 2011 (tijdens de openingsuren) ter inzage in de hal van het gemeentehuis te Heeze. Het wijzigingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website (www.heeze-leende.nl).

Gedurende de periode van terinzagelegging kan tegen het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan en door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze in te dienen.

Naar boven