Bestemmingsplan vastgesteld

Van donderdag 30 december 2010 tot en met woensdag 9 februari 2011 ligt het op 16 december 2010 door de raad vastgestelde bestemmingsplan ‘Agrarisch Buitengebied omgeving Fransesteeg 16 te Ede’ ter inzage. Grotendeels bij het Infocentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 te Ede, doch op 30 en 31 december bij de afdeling Publiekszaken, te bereiken via de ingang ‘Raadhuis Publiekszaken’ aan het Raadhuisplein.

Het plan en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via:

http://www.ede.nl/bestemmingsplannen

Op deze website vindt u een link naar het bestemmingsplan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De landelijke voorziening kunt u ook rechtstreeks benaderen via: www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar via: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=ede&striVersion=STRI2008.

Het raadplegen van de digitale bestanden gebeurt onder voorbehoud van technische storingen.

Het plangebied wordt globaal begrensd door de A30 aan de westzijde en de Lunterseweg aan de oostzijde.

De bestemmingsplanherziening maakt de uitoefening van een niet-agrarische nevenactiviteit (autoherstelwerkzaamheden) met een maximum van 350 m² binnen de bestaande agrarische bebouwing (schuur) mogelijk. Tevens wordt een gedeelte van deze schuur dat in afwijking van de vergunning is gebouwd gelegaliseerd. Het agrarisch bedrijf blijft als hoofdfunctie op de locatie aanwezig.

Tijdens de hiervoor genoemde periode kunt u schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, wanneer u belanghebbende bent en u:

  • aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpplan.

Tevens kunt u gedurende deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de genoemde afdeling. Zonder dat treedt het door de raad vastgestelde bestemmingsplan in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepschrift.

Naar boven