stcrt-2010-2122-001.png Wijziging realisatie mortuarium aan de Korte Dreef ongenummerd (ook wel Rouwcentrum Oud Gastel) te Oud Gastel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.6 Wro bekend, dat zij met gebruikmaking van artikel 20.2.9 van bestemmingsplan Kern Oud Gastel de bestemming ‘groenvoorziening’ heeft gewijzigd in de bestemming ‘maatschappelijke doeleinden’, teneinde de realisering van een mortuarium (ook wel rouwcentrum) op het bestemmingsvlak/bouwvlak op het perceel aan de Korte Dreef ongenummerd te Oud Gastel, kadastraal bekend gemeente Oud en Nieuw Gastel, sectie D, nummer 5011 mogelijk te maken.

Het besluit met bijbehorende stukken (o.a. het wijzigingsplan) liggen voor de duur van zes weken vanaf 10 februari 2010 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij servicebalie van de afdeling Ruimtelijke en Economische Zaken van het gemeentehuis, Parklaan 15 te Oudenbosch.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het wijzigingsbesluit bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

Belanghebbenden kunnen, indien onverwijlde spoed dat vereist en indien zij een beroep als bovenbedoeld hebben ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening (waaronder schorsing) indienen bij de Rechtbank Breda, Sector bestuursrecht, t.a.v. de Voorzieningenrechter, postbus 90006, 4800 PA Breda. Voor het in behandeling nemen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Indien u nadere informatie wenst kunt u contact opnemen met afdeling Ruimtelijke en Economische Zaken op telefoonnummer 0165-390500.

Oudenbosch, 8 februari 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

H.J.J.M. Roels.

De burgemeester,

A.F.W. Osterloh.

Naar boven