Ontwerpbestemmingsplan Hardenberg, Gezondheidspark

Vanaf donderdag 30 december 2010 ligt het volgende ontwerpbestemmingsplan gedurende 6 weken ter inzage bij de afdeling Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg en is een pdfversie in te zien op www.hardenberg.nl > bouwen en wonen > ruimtelijke plannen

Bestemmingsplan Hardenberg, gezondheidspark

  • Het bestemmingsplan heeft betrekking op een gebied langs de Jan Weitkamplaan, tussen de kruising met de Parallelweg en de J.C. Kellerlaan en maakt de ontwikkeling mogelijk van gebouwen voor medische en zorggerelateerde functies nabij het ziekenhuis.

  • In dit bestemmingsplan is tevens een beeldkwaliteitsparagraaf opgenomen waarin is vermeld aan welke beeldkwaliteitseisen de te bouwen gebouwen zullen moeten voldoen. Deze paragraaf zal onderdeel gaan uitmaken van de gemeentelijke welstandsnota die is gebaseerd op artikel 12a van de Woningwet.

Het digitale plan is raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/

De bestanden van het digitale plan zijn beschikbaar op http://ro.hardenberg.nl/durp/Publicatie/NL.IMRO.0160.0000BP00092-OW03

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de afdeling Publieksdienst, telefoon 14 0523.In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking hebben.

Daarnaast wordt op dinsdag 11 januari 2011 van 17.00 uur tot 19.00 uur een inloopbijeenkomst gehouden in het Röpcke Zweersziekenhuis aan de Jan Weitkamplaan 4a in Hardenberg. Tijdens deze gelegenheid kan van het plan kennis worden genomen en kunnen vragen worden gesteld.

Naar boven