Ontwerpbestemmingsplan Noordzijde Markt in Nijverdal

Bij het loket Bouwen en milieu in het huis voor Cultuur en Bestuur aan de Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt vanaf 25 december 2010 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Noordzijde Markt in Nijverdal’ ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 08.00 uur tot 14.30 uur en buiten deze tijden alleen op afspraak, telefoon 0548-630213. Voorts is het ontwerpbestemmingsplan in te zien en te downloaden via de website van de gemeente: www.hellendoorn.nl/diensten/projecten/bestemmingsplannen/in-procedure/nijverdal/.

Inzien is ook mogelijk via de volgende landelijk internetsite:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0163.BPNDMARKTNOORDZYDE-ON01

Het gebied wordt begrenst door de straten Máximastraat, Grotestraat, Amaliastraat en de Markt in Nijverdal. Het bestemmingsplan heeft een consoliderend karakter. Dat wil zeggen dat in het bestemmingsplan actuele gebruiks- en bouwmogelijkheden zijn opgenomen op basis van de huidige situatie. Enige uitzondering daarop is het toestaan van een extra appartement op de verdieping van het winkelpand aan de Grotestraat 57 (en met het nevenadres Máximastraat 9).

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk, mondeling of elektronisch per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal, e-mail: gemeentebestuur@hellendoorn.nl.

Een zienswijze dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven