Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning Stichtse Hof

Burgemeester en wethouders van Laren maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 3 januari 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt een ontwerp van het projectbesluit ten behoeve van de realisatie van 30 zorgwoningen aan de Naarderstraat 79, ook wel bekend als De Stichtse Hof.

Tijdens de inspraakperiode zijn twee inspraakreacties ingediend. Deze reacties zijn samengevat en voorzien van een gemeentelijke reactie in een nota van inspraak en overleg die eveneens ter inzage ligt. De inspraakreacties hebben geleid tot een aanpassing het materiaal gebruik en van de inrichting van de omliggende tuin.

Het ontwerpprojectbesluit, de ontwerpbouwvergunning, de nota van inspraak en overleg en de aangepaste ruimtelijke onderbouwing ligt ter inzage bij het kantoor van de BEL Combinatie aan de Zuidersingel 5 te Eemnes.

In deze periode kan eenieder de ruimtelijke onderbouwing en ontwerpbouwvergunning en bijbehorende stukken inzien bij de balie Bouwen en Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie aan de Zuidersingel 5 te Eemnes. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30–12.30 uur en maandag ook van 13.30–15.30 uur. Het projectbesluit en de ruimtelijke onderbouwing is daarnaast te raadplegen via de website van Laren en via www.ruimtelijkeplannen.nl met aanduiding NL.IRMO.0417.L006PBstichtsehof-1001

Gedurende de termijn van de ter visie ligging kan eenieder een zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Laren, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpprojectbesluit De Stichtse Hof’. Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage ligging, een afspraak te worden gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze of via email kenbaar te maken.

Naar boven