Ontwerp partiële hervaststelling Bestemmingsplan Schiermonnikoog - Dorp en Ontwerpbestemmingsplan Schiermonnikoog - Dorp - Herziening 2010

Burgemeester en wethouders van Schiermonnikoog maken bekend dat voor een ieder ter inzage ligt:

  • a. het ontwerp partiële hervaststelling Bestemmingsplan Schiermonnikoog - Dorp;

  • b. het ontwerpbestemmingsplan Schiermonnikoog - Dorp - Herziening 2010.

Het ontwerp partiële hervaststelling Bestemmingsplan Schiermonnikoog - Dorp heeft betrekking op het voldoen aan de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 14 juli 2010. En betreft de omschrijving van het begrip peil in de planregels alsmede het plandeel met de bestemming Bedrijf ter plaatse van het bijgebouw op het perceel Langestreek om de Noord 20.

Het ontwerpbestemmingsplan Schiermonnikoog - Dorp - Herziening 2010 betreft onder meer de uitbreiding van het nieuwe Bezoekerscentrum. Besloten is om hieraan medewerking te verlenen bij raadsbesluit van 15 juni 2010. Tevens is een aantal correcties doorgevoerd ten opzichte van het geldende bestemmingsplan. Zo zijn onder meer voor bepaalde percelen maximale bouwhoogten aangegeven.

De betreffende ontwerpen liggen van 27 december 2010 tot en met 7 februari 2011 voor een ieder ter inzage:

  • a. op de website www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • b. op de website www.schiermonnikoog.nl;

  • c. in het gemeentehuis, Nieuwestreek 5 te Schiermonnikoog.

Binnen voornoemde termijn kan een ieder zijn zienswijze schriftelijk dan wel mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 20, 9166 ZP, Schiermonnikoog. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer T. de Vries (tel 0519-535050).

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven