Ontwerp Uitwerkingsplan 2010 bestemmingsplan De Gerner Marke (2e fase)

Burgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend dat met ingang van 29 december 2010 tot en met 8 februari 2011 bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen voor eenieder ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan De Gerner Marke, Uitwerkingsplan 2010 in Dalfsen.

U kunt het bestemmingsplan ook inzien via de gemeentelijke website www.dalfsen.nl.

Dit uitwerkingsplan komt tot stand met gebruikmaking van de bevoegdheid die is neergelegd in artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening en artikel 10 van de voorschriften behorende bij het bestemmingsplan De Gerner Marke. Het uitwerkingsplan maakt het planologisch en juridisch mogelijk dat woonstichting Vechthorst in het bestemmingsplangebied De Gerner Marke, 2e fase aan de Veldwachterstraat/Kooikerstraat woongebouwen (voor verzorgend wonen) kan bouwen met een combinatie van een hellend en plat dakvlak.

Vanwege niet gelijktijdige publicatie in de Staatscourant is de termijn van ter inzage leggen met twee weken verlengd.

Belanghebbenden kunnen gedurende genoemde termijn naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA in Dalfsen. Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt bij mevrouw J. Klink, telefoon (0529) 48 82 97. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpplan de zienswijzen betrekking hebben.

Dalfsen, 28 december 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen.
Naar boven