Gemeente Valkenswaard Ontwerpexploitatieplan Lage Heide wonen

Burgemeester en wethouders van Valkenswaard maken bekend dat met ingang van 30 december 2010 gedurende zes weken het ontwerpexploitatieplan ‘Lage Heide wonen’ ter inzage ligt.

De kaders voor de ontwikkeling zijn weergegeven in het tegelijkertijd ter inzage liggende ontwerpbestemmingsplan ‘Lage Heide wonen’. Een exploitatieplan geeft gemeenten mogelijkheden om kosten te verhalen en aanvullende eisen te stellen bij nieuwbouw.

Terinzagelegging

Het ontwerpexploitatieplan ligt conform het gestelde in de Wet ruimtelijke ordening en de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 30 december 2010 gedurende een periode van zes wekenvoor iedereen ter inzage in de Informatiehoek in de hal van het gemeentehuis van Valkenswaard, De Hofnar 15 (alleen tijdens openingstijden). De stukken liggen tevens ter inzage in de leeszaal van de openbare bibliotheek aan De Hofnar 12 en het dorpshuis in Borkel en Schaft, Dorpsstraat 55.

Ook bestaat vanaf 30 december de mogelijkheid het plan via de website www.ruimtelijkeplannenvalkenswaard.nl in te zien.

Informatie met mondelinge toelichting op het ontwerpexploitatieplan kunt u krijgen bij het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economie. Daarvoor moet u wel vooraf (telefonisch) een afspraak maken via nummer (040) 208 36 12.

Belanghebbenden

Als belanghebbenden worden in ieder geval aangemerkt betrokken grondeigenaren. Alle andere indieners van een zienswijze moeten zelf aantonen waarom zij gezien willen worden als belanghebbende.

Zienswijze

Tijdens de terinzagelegging van zes weken – dus vóór 10 februari 2011 – kunnen belanghebbenden bij de gemeenteraad, Postbus 10100, 5550 GA Valkenswaard, zijn of haar zienswijze naar voren brengen over het ontwerpexploitatieplan. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient u op voorhand contact op te nemen met de heer B. Vorster via telefoonnummer (040) 208 36 94 of per mail via gemeente@valkenswaard.nl, ter attentie van de heer B. Vorster.

Valkenswaard, 29 december 2010

Burgemeester en wethouders van Valkenswaard,secretaris,R. F. W. vanEijck .

burgemeester,A. B. A. M.Ederveen .

Naar boven