Ontwerpbestemmingsplan ‘Notenhoff’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf 23 december 2010 tot en met 3 februari 2011 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Notenhoff’. Het plangebied betreft het gebied dat ligt in de kern Andel tussen Langenhof, Koningin Emmastraat, Julianastraat en Hoofdgraaf.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Notenhoff’ voorziet in de vervanging van en aanvulling op de bestaande zorginstelling. Daarnaast komt er een appartementencomplex in combinatie met maatschappelijke functies. De overige woningen in het gebied zijn bestemd voor diverse doelgroepen zoals starters, gezinnen en senioren.

U kunt de stukken inzien bij de gemeente Woudrichem bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem, of via www.woudrichem.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zienswijzen indienen bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze dient ingediend te worden bij de gemeente Woudrichem, postbus 6, 4285 ZG Woudrichem.

Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn bij de gemeente Woudrichem contact opnemen met Freddy van den Hoogen, die bereikbaar is op 0183-308171.

Naar boven