Terinzagelegging ontwerpwijzigingsplan Elstarstraat

Burgemeester en wethouders van Kapelle maken ingevolge artikel 3.9.a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 23 december 2010 tot en met 3 februari 2011 ter inzage ligt: een ontwerp van het wijzigingsplan Elstarstraat.

Plangebied

Het plangebied omvat de kadastrale percelen Kapelle, sectie U, de nummers 793 (gedeeltelijk) 842 en 836 (gedeeltelijk), gelegen aan de Elstarstraat en de Goessestraatweg te Kapelle.

Hoofdlijnen van het plan

In het bestemmingsplan Kapelle-Biezelinge is voor dit gebied een wijzigingsbevoegdheid opgenomen. Op grond hiervan kunnen burgemeester en wethouders de huidige bestemming wijzigen in de bestemming Maatschappelijk, ten behoeve van het realiseren van twee praktijkruimten op het gebied van medisch-maatschappelijke voorzieningen. Twee initiatiefnemers hebben een plan ingediend bij de gemeente Kapelle voor de realisatie van ieder één praktijkruimte (in totaal gaat het om twee gebouwen). In een van de praktijkruimten wordt een tandartsenpraktijk gerealiseerd. De andere praktijkruimte dient nog nader te worden ingevuld.

Het plan inzien

U kunt het ontwerpwijzigingsplan inzien bij de balie burgerservice op het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle. Het plan is tevens in pdf-versie te raadplegen op de gemeentelijke website www.kapelle.nl via het pad Actueel → Bekendmakingen → ontwerpwijzigingsplan Elstarstraat en via het pad Bouwen en Wonen → Bestemmingsplannen → ontwerpwijzigingsplan Elstarstraat. Een volledig digitale versie van het ontwerpwijzigingsplan met identificatiecode NL.IMRO.0678.KapbiezWZ001-OW01 is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Reageren

Van 23 december 2010 tot en met 3 februari 2011 kan eenieder bij het college naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken met betrekking tot het bovengenoemde ontwerpplan. De schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan burgemeester en wethouders van Kapelle, Postbus 79, 4420 AC te Kapelle. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0113-333 110.

Kapelle, 22 december 2010

Burgemeester en wethouders van Kapelle.

Naar boven