Ter inzage legging ontwerpuitwerkingsplan Keenenburg III

Het college van burgemeester en wethouders van Midden-Delfland maakt bekend dat het ontwerpuitwerkingsplan Keenenburg III met ingang van vrijdag 24 december 2010 gedurende zes weken tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage ligt bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Keenenburgweg 55 in Schipluiden. Het voorontwerp bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding (plankaart). Genoemde documenten zijn tijdens de termijn van ter inzage ligging ook digitaal te raadplegen op www.middendelfland.nl→Bestuur & Beleid→Stukken ter inzage.

Dit plan vormt de nadere uitwerking van de in het bestemmingsplan Kern Schipluiden 2007 opgenomen woonbestemming en betreft het deel gelegen in de noordoostpunt van de kern Schipluiden. Ten westen wordt het plangebied begrensd door de Tramkade langs de Gaag en in het oosten door de Anna van Raesfeltstraat.

Tijdens de termijn van ter inzage ligging kunnen door belanghebbenden mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen naar voren worden gebracht bij het college van Burgemeester en Wethouders van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpuitwerkingsplan Keenenburg III’. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer (015)3804111, team Ruimtelijke Ordening en Milieu.

Schipluiden, 23 december 2010

Namens Burgemeester en wethouders van Midden-Delfland,

hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving,

Dhr. A. Hoeksema.

Naar boven