Bestemmingsplan Buitengebied 2009, herziening bezoekerscentrum Staatsbosbeheer

Bij het loket Bouwen en milieu in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal ligt vanaf 25 december 2010 gedurende zes weken (tot 5 februari 2011) het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2009, herziening bezoekerscentrum Staatsbosbeheer ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 08.00 uur tot 14.30 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630213. Voorts is het ontwerpbestemmingsplan in te zien en te downloaden via de website van de gemeente (http://www.hellendoorn.nl/diensten/projecten/bestemmingsplannen/in-procedure/buitengebied/). Inzien is ook mogelijk via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0163.BPBUBZCSBB-ON01.

Met dit bestemmingsplan wordt beoogd de uitbreiding van het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer mogelijk te maken. Het bezoekerscentrum is gelegen op de Sallandse Heuvelrug, aan de Grotestraat 281. De uitbreiding vindt plaats binnen het bestaand bestemmingsvlak, maar de bouwhoogte en bouwoppervlakte in het bestaande bestemmingsplan zijn niet toereikend. De extra ruimte is nodig omdat er plannen zijn voor gezamenlijke huisvesting van IVN Hellendoorn, het centrum voor Natuur en Milieu Educatie, sterrenwacht Hellendoorn en Staatsbosbeheer.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling of elektronisch per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200,7440 AE Nijverdal (of elektronisch naar gemeentebestuur@Hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven