Gemeente Nijefurd Ontwerpbestemmingsplan Indijk-Hindeloopen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijefurd maken bekend dat, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Indijk-Hindeloopen met ingang van 20 december 2010 gedurende 6 weken ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan Indijk-Hindeloopen geeft een juridische-planologische regeling voor het bedrijventerrein Indijk te Hindeloopen. De verplaatsing van Skipshelling Blom van de Nieuwe Weide naar het bedrijventerrein Indijk wordt onder andere met dit bestemmingsplan planologisch mogelijk gemaakt. Tevens zijn de nieuwste regels en wetgeving verwerkt. De regeling die het bestemmingsplan Indijk-Hindeloopen biedt is, naast de voornoemde bedrijfsverplaatsing, met betrekking tot de reeds in het plangebied voorkomende functies en activiteiten, in essentie consoliderend van karakter.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt op de volgende wijze voor eenieder ter inzage:

Ter inzage

U kunt het digitale bestemmingsplan Indijk-Hindeloopen raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Het digitale plan is formeel het rechtsgeldige plan.

Het is tevens in pdf-vorm in te zien op de gemeentelijke website.

Het papieren ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende de genoemde termijn tijdens de openingstijden voor eenieder ter inzage op het gemeentekantoor te Workum, Merk 1.

Eenieder kan gedurende bovenvermelde termijn van terinzagelegging bij de gemeenteraad zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen op de volgende wijze:

  • Schriftelijk(adres Gemeenteraad van Nijefurd, Postbus 5, 8710 AA Workum)

  • Mondeling, bij voorkeur na afspraak met dhr. H. Woltjer. De heer Woltjer is tot en met 24 december 2010 te bereiken via tel. 0515 548833. Na 1 januari 2011 is hij bereikbaar via tel. 0515-489 000 (Gemeente Súdwest Fryslân). Om termijnoverschrijding te voorkomen verdient het aanbeveling een dergelijk verzoek uiterlijk 14 dagen voor het einde van de termijn te doen.

Workum, 8 december 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd.
Naar boven