Ontwerpbestemmingsplan Workum – Aldedyk 10

Burgemeester en wethouders van Nijefurd maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Workum Aldedyk 10 op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 17 december 2010 gedurende 6 weken ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan geeft een juridisch-planologische regeling voor het perceel Aldedyk 10 in het buitengebied van Workum. De regeling maakt bewoning en het uitoefenen van een ambachtelijks scheepstimmerbedrijf mogelijk. Het perceel heeft nu een agrarische bestemming.

Ter inzage

U kunt het digitale bestemmingsplan Workum Aldedyk 10 raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl Het digitale plan is formeel het rechtsgeldige plan.

Het is tevens in pdf-vorm in te zien op de gemeentelijke website.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende de genoemde termijn tijdens openingstijden ter inzage op het gemeentekantoor te Workum, Merk 1 en in de bibliotheek van Workum.

N.B.: In verband met Kerst en Oud & Nieuw gelden aangepaste openingstijden.

Eenieder kan gedurende bovenvermelde termijn van terinzagelegging bij de gemeenteraad zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen op de volgende wijze:

  • Schriftelijk (adres Gemeenteraad van Nijefurd, Postbus 5, 8710 AA Workum)

  • Mondeling, bij voorkeur na afspraak. Een afspraak kan tot en met 24 december 2010 gemaakt worden via tel. nr.: 0515-548 888; na 1 januari 2011 via tel. nr. 0515-489000 (Gemeente Súdwest Fryslân. Om termijn-overschrijding te voorkomen, verdient het aanbeveling een dergelijk verzoek uiterlijk 14 dagen voor het einde van de termijn te doen.

Workum, 9 december 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven