Bekendmaking voorbereidingsbesluit ‘P.C. Boutenslaan 1–3’ (CBR-locatie)

De gemeenteraad van Rijswijk heeft in haar vergadering van 14 december 2010 een voorbereidingsbesluit ex artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening genomen voor de herontwikkeling van het kantoorgebouw op de CBR-locatie (P.C. Boutenslaan 1–3) tot een nieuw woongebouw met andere functies (zoals commerciële en dienstverlenende functies) in de plint.

Het voorbereidingsbesluit heeft als doel om te voorkomen dat het bestaande, feitelijke gebruik wordt gewijzigd, waardoor het gebied minder geschikt wordt voor de verwezenlijking van de nieuwe bestemming, zoals die zal worden neergelegd via een nieuw bestemmingsplan als bedoeld in artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening.

In haar vergadering heeft de gemeenteraad besloten dat het voorbereidingsbesluit in werking treedt met ingang van de dag, volgend op de dag van publicatie. Het besluit is één jaar geldig.

Vanaf de dag van inwerkingtreding liggen de stukken behorende bij het voorbereidingsbesluit voor een ieder ter inzage bij de balie Publieksvoorlichting in de hal van het Stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. De balie is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 14.00 uur en op donderdag ook van 17.00 uur tot 19.00 uur. De stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.rijswijk.nl; zoekt u op ‘CBR-locatie’. Tevens zijn de stukken in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl; zoekt u in dat geval op het volgende identificatienummer (IDN): NL.IMRO.0603.vbcbrlocatie-VA01.

Tegen het voorbereidingsbesluit kan, op basis van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht, geen bezwaar en beroep worden aangetekend.

Naar boven