stcrt-2010-2100-001.png Ontwerp uitwerkingsplan bestemmingsplan De Veldkamp (art. 11 WRO/9.1.5 invoeringswet Wro)

  • Bestemmingsplan De Veldkamp, uitwerkingsplan Zuidwestelijk deel

Het bestemmingsplan De Veldkamp is op 16 februari 2006 door de gemeenteraden van Borne en Hengelo vastgesteld. Het bestemmingsplan De Veldkamp voorziet in de ontwikkeling van een nieuw bedrijventerrein van circa 70 hectare aan de zuidzijde van Borne, op grondgebied van de gemeenten Borne en Hengelo. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Rijksweg A1 aan de zuidzijde, de Steenbakkersweg aan de westzijde, de Tichelkampweg aan de noordzijde en de spoorlijn Almelo-Enschede aan de oostzijde.

Het bestemmingsplan De Veldkamp, uitwerkingsplan Zuidwestelijk deel heeft betrekking op een in het bestemmingsplan De Veldkamp opgenomen uitwerkingsbevoegdheid ten behoeve van het realiseren van een definitieve bedrijfsbestemming in het zuidwestelijk deel van het plangebied.

Inzien en zienswijzen

U kunt het bestemmingsplan De Veldkamp, uitwerkingsplan zuidwestelijk deel en de bijbehorende stukken van 19 februari t/m 1 april 2010 inzien bij de afdeling Vergunningen in het Stadskantoor (Hazenweg 121, 7556 BM te Hengelo) en bij de Gemeentewinkel in het Stadhuis van de gemeente Hengelo (Burgemeester Jansenplein 1, 7551 EC te Hengelo). Ook zijn de stukken te bekijken via www.hengelo.nl.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij burgemeester en wethouders. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met G. Boers, telefoonnummer 074-2459439.

Naar boven