Ontwerpomgevingsvergunning ‘Bommelweg 6’ in Herwijnen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken de ter inzage legging bekend van de ontwerp omgevingsvergunning ‘Bommelweg 6’ in Herwijnen.

Toelichting

Voor het perceel kadastraal bekend als gemeente Herwijnen, sectie U nummer 1072, is een verzoek ingediend voor de bouw van een woning. Binnen het geldende bestemmingsplan ‘Waaldijk Herwijnen 1e herziening’ is dit niet mogelijk. Om de ontwikkeling toch mogelijk te maken is een afwijking van het bestemmingsplan noodzakelijk. Dit kan door middel van het verlenen van een omgevingsvergunning zoals beschreven inartikel 2.12.1a-3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Ter inzage

Vanaf 23 december 2010 ligt de ontwerp omgevingsvergunning gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Het plan is in te zien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Asperen, dagelijks geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en op donderdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. Buiten deze tijden om kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via tel. 0345-634000.

Daarnaast kunt u via de internetsite www.lingewaal.nl (onder actueel/bestemmingsplannen/plannen in procedure) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kennisnemen van de ontwerp omgevingsvergunning.

Inspraak

Tijdens de termijn van ter inzage legging kunt u bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN Asperen.

Naar boven