stcrt-2010-2096-001.png Bekendmaking vaststellingsbesluit bestemmingsplan ‘Reconstructie N291 Gennep – Goch’

Burgemeester en wethouders van Gennep maken ingevolge artikel 3.8, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat de raad van de gemeente Gennep op 5 januari 2010 heeft besloten tot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan ‘Reconstructie N291 Gennep – Goch’.

Het bestemmingsplan voorziet in de aanleg van een fietspad langs de huidige N291. De bocht nabij de Duitse grens wordt verlegd om deze veiliger te maken. De wijzigingen op het plan betreffen tekstuele aanpassingen in de toelichting. Een volledige beschrijving is te vinden in het vaststelingsbesluit.

Het vaststellingsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan liggen met ingang van 18 februari 2010 gedurende zes weken (tot 1 april 2010 ) voor eenieder ter inzage tijdens openingstijden van het omgevingsloket (maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur) in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep. Voor inzage buiten openingstijden kan een afspraak worden gemaakt (via telefoonnummer 0485-494 141). Bovengenoemde stukken zijn ook te raadplegen via internet: www.gennep.nl (via de link digitaal loket en bestemmingsplannen).

Beroep

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de raad hebben kenbaar gemaakt gedurende de termijn van terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan, of belanghebbenden die redelijkerwijze niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen gedurende bovengenoemde termijn beroep instellen bij de Raad van State. Het beroepschrift moet worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Een gelijke bevoegdheid komt toe aan eenieder die bedenkingen heeft ten aanzien van de wijziging die bij de vaststelling van het plan is aangebracht. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Gennep, 17 februari 2010

Naar boven