Bestemmingsplan De Kwinkelier

Burgemeester en wethouders van de gemeente De Bilt maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.1.1. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 23 december 2010, gedurende zes weken in het gemeentehuis ‘Jagtlust’, voor eenieder het bestemmingsplan De Kwinkelier ter inzage ligt, zoals dit door de raad van de gemeente De Bilt op 28 oktober 2010 gewijzigd is vastgesteld.

Het gebied, waarvoor dit bestemmingsplan is opgesteld, omvat globaal het gebied van het winkelcentrum De Kwinkelier in Bilthoven.

Het plan is in te zien op de gemeentelijke website www.debilt.nl/ruimtelijkeplannen en in het informatiecentrum van het gemeentehuis ‘Jagtlust’. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://www2.debilt.nl/ruimtelijkeplannen/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0310.0009BP00108-VG01

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kunnen door eenieder, schriftelijk en gemotiveerd, zienswijzen worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Deze zienswijzen kunnen worden ingediend door degenen die tijdig hun zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van De Bilt naar voren hebben gebracht, alsmede door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan.

Voorts kan eenieder zienswijzen indienen tegen de wijzigingen die door de gemeenteraad, ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan, zijn aangebracht.

Bilthoven, 22 december 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente De Bilt,

de secretaris,

R.A.K. Huijbregts.

De burgemeester,

A.J. Gerritsen.

Naar boven