Vaststelling projectbesluit en bouwvergunning Vetwei 30 (voorheen Tolseschestraat ong.)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grave maken ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 46, lid 6 van de Woningwet bekend dat zij op 7 december 2010 hebben vastgesteld:

Een projectbesluit met bijbehorende bouwvergunning voor de oprichting van een vrijstaande woning aan de Vetwei 30 (voorheen: Tolschestraat ong.) te Velp.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

In verband hiermee liggen het projectbesluit, alsmede de ruimtelijke onderbouwing met

bijbehorende stukken en de bouwvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 28 december 2010 gedurende zes weken (derhalve tot 8 februari 2011) ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur, op dinsdag van 16.00 uur tot 19.30 uur en op afspraak. De stukken kunnen daar door een ieder worden ingezien. Tevens kunt u het besluit digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.grave.nl (Algemeen-Bekendmakingen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Hoe kunt u reageren?

Het projectbesluit en de vergunning treden een dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij tijdens deze termijn beroep wordt ingesteld en tevens een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan bij de rechtbank. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening kunt u hetzelfde postadres gebruiken als voor het indienen van een beroepsschrift. Als u beroep instelt en eventueel een voorlopige voorziening aanvraagt, bent u griffierecht verschuldigd. Daarover krijgt u informatie van de rechtbank.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend, beroep instellen bij de Rechtbank te ’s-Hertogenbosch. Het instellen van beroep kan alleen door binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is gepubliceerd (vanaf 28 december 2010 tot 8 februari 2011), beroep tegen deze beschikking instellen bij de Rechtbank te ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en moet ten minste bevatten:

  • 1. uw naam en adres;

  • 2. de dagtekening;

  • 3. een kopie van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • 4. de gronden van het beroep (motivering).

Informatie

Dhr. M. de Goeij, cluster Ruimtelijke Ontwikkeling of dhr. B. van de Camp, cluster bouwzaken, telefoon (0486)477277, ook voor het maken van een afspraak.

Naar boven