Ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding bedrijventerrein Nijverheidsbuurt - Zegveld

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 23 december 2010 het ontwerpbestemmingsplan voor zes weken ter inzage ligt tot en met 2 februari 2011. Iedereen kan tijdens deze 6 weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indien.

Doel

Voor de uitbreiding van het bedrijventerrein Nijverheidsbuurt in Zegveld is een bestemmingsplan in voorbereiding. Doel van het project is een beperkte uitbreiding van het bedrijventerrein binnen de rode contour, zodat bedrijven (met name Kruijt op Hoofdweg 19) naar het bedrijventerrein kunnen verhuizen vanuit het dorp Zegveld. Dit heeft als voordeel dat de overlast uit het dorp verdwijnt en er ruimte vrijkomt voor woningbouw.

Ontwerpbestemmingsplan inzien

U kunt het plan en bijbehorende relevante stukken met en zonder afspraak gedurende openingstijden tijdens de in de aanhef genoemde termijn inzien in de Koepel en het Omgevingsloket in het stadhuis. Daarnaast is het bestemmingsplan in te zien op de gemeentelijke website (onder wonen en leven) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Schriftelijke zienswijzen

Schriftelijke zienswijzen kunt u, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding bedrijventerrein Nijverheidsbuurt - Zegveld’, indienen bij de gemeenteraad Woerden t.a.v. afdeling ruimtelijke ontwikkeling.

Mondelinge zienswijzen

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer L. Lindeman via telefoonnummer (0348) 428911. Voor vragen of meer informatie kunt u ook bij deze persoon terecht.

Naar boven