Voorbereidingsbesluit Julie Postelsingel 68 Boxmeer

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken bekend dat de gemeenteraad op 9 december 2010 op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening een voorbereidingsbesluit heeft vastgesteld voor het perceel Julie Postelsingel 68 (en Kanarie 35a) te Boxmeer. Het desbetreffende perceel is aangeduid op een bij het voorbereidingsbesluit behorende kaart.

Het voorbereidingsbesluit beoogt te voorkomen dat op het aangewezen perceel ontwikkelingen plaatsvinden die in strijd zijn met de plannen van het gemeentebestuur.

Het voorbereidingsbesluit heeft tot gevolg dat aanvragen om een omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen die worden ingediend na de inwerkingtreding van het voorbereidingsbesluit, worden aangehouden. Voorts is bepaald dat het verboden is het gebruik van de in dit besluit begrepen gronden of bouwwerken te wijzigen. Het college van B&W kan bij een omgevingsvergunning afwijken van dit verbod, indien het gebruik in overeenstemming is met het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking door middel van publicatie van deze bekendmaking.

Het voorbereidingsbesluit en de daarbij gebiedskaart liggen met ingang van 14 december 2010 op papier ter inzage voor een ieder in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Boxmeer. De openingstijden zijn: op werkdagen van 8.30 tot 12.15 uur, op woensdag van 08.30 tot 15.30 uur en bovendien maandagavond van 17.30 tot 19.00 uur.

Daarnaast zijn de stukken op korte termijn voor een ieder op de volgende wijzen toegankelijk:

  • digitaal (in de wettelijk voorgeschreven digitale vorm) op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/;

  • digitaal (in de vorm van een PDF-bestand) op de gemeentelijke website www.boxmeer.nl.

Het is wettelijk niet mogelijk bezwaar en beroep in te stellen tegen het voorbereidingsbesluit.

Boxmeer, 14 december 2010

Naar boven