Ontwerp Bestemmingsplan Zonnekamp-Oost

Heeft u vragen over bestemmingsplannen, wilt u plannen inzien of mondeling uw zienswijze indienen, dan kunt u terecht bij de vakgroep Ruimtelijke Ontwikkelingen, locatie Wijhe, Oranjelaan 5, 8131 DA Wijhe, via centraal telefoonnummer 0570-568080. De plannen liggen ook ter inzage in de bibliotheken van Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5) en Wijhe (Kerkstraat 1).

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied begrensd door de Olsterkampweg, de Jan Schamhartstraat en de spoorlijn Deventer–Olst. De zuidgrens van het plan reikt globaal tot de lijn Kerkuil. Tevens is de doortrekking van de Kneu in het plan opgenomen en het perceel voor de aardehuizen. Het ontwerpplan heeft als doel om de woningbouw mogelijk te maken als uitvloeisel van de Struktuurvisie Olst-Wijhe. Het ontwerpplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 24 december 2010 tot en met 3 februari 2011 ter inzage.

Zienswijzen

Eenieder kan van 24 december 2010 t/m 3 februari 2011 schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de Raad van de gemeente Olst-Wijhe, Postbus 16, 8120 AA Olst. U moet vermelden op welke onderdelen van het ontwerpplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven