stcrt-2010-2086-001.png Goedkeuring bestemmingsplan Buitengebied, Plan van Wijziging, Vogelrijd 21a te Fochteloo

Gedeputeerde Staten van de provincie Fryslân hebben op 2 februari 2010 het ‘bestemmingsplan Buitengebied, Plan van Wijziging Vogelrijd 21a te Fochteloo’ goedgekeurd.

Deze wijziging komt tot stand met gebruikmaking van de bevoegdheid zoals die is neergelegd in artikel 20 lid a, sub 3a van het bestemmingsplan Buitengebied.

De planwijziging voorziet in de vestiging van een nieuw grond gebonden agrarisch bedrijf aan de Vogelrijd 21a te Fochteloo.

Ter inzage

Op grond van artikel 11, lid 5 van de (oude) Wet op de Ruimtelijke Ordening ligt het goedkeuringsbesluit met het wijzigingsplan met ingang van 18 februari 2010 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis aan ’t Oost 11 te Oosterwolde. Het wijzigingsplan is ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.ooststellingwerf.nl (thema bouwen en wonen/bestemmingsplannen).

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het goedkeuringsbesluit door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tevens, indien een beroepschrift in ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend. Indien een voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven