Ontwerpbestemmingsplan ‘Leidseweg 23/23 A’ te Oud Ade

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Leidseweg 23/23 A’ te Oud Ade met ingang van donderdag 23 december 2010 gedurende 6 wekenvoor eenieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden, of op afspraak.

Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. De gemeenteraad zal degenen die tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt in de gelegenheid stellen een nadere mondelinge toelichting te geven.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Leidseweg 23/23 A’ is opgesteld op aanvraag en betreft een bestemmingsplanwijziging voor uitsluitend de locatie Leidseweg 23 en 23 A te Oud Ade. Dit postzegelbestemmingsplan betreft het mogelijk maken van het begeleid wonen voor mensen met een licht verstandelijke handicap in de bestaande/vrijkomende (agrarische) opstallen van de locaties Leidseweg 23 en 23 A te Oud Ade.

U kunt het wijzigingsplan ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail info@kaagenbraassem.nl

22 december 2010

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem.

Naar boven