Projectbesluit ‘Borsels Buiten, gedeelte Lageweg 8, 2010’ te Nisse

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, gelet op de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend. Bij besluit van 14 december 2010 hebben zij het projectbesluit ‘Borsels Buiten, gedeelte Lageweg 8, 2010’ te Nisse vastgesteld.

Inhoud projectbesluit

Het projectbesluit maakt het mogelijk om de functie kinderopvang toe te voegen aan de zorgboerderij gelegen aan de Lageweg 8 in Nisse.

Inzage

Vanaf 23 december 2010 t/m 2 februari 2011 ligt het projectbesluit samen met alle bijbehorende relevante stukken ter inzage via www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt het plan op deze website raadplegen door te kiezen voor het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens vult u bij ‘ID’ de volgende plancode in: NL.IMRO.0654.PBNSLW82010. Daarnaast kunt u het projectbesluit digitaal inzien op de gemeentelijke website www.borsele.nl en ligt een papieren versie ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Beroep

Tegen het projectbesluit kan een belanghebbende beroep instellen. U kunt beroep instellen bij de Rechtbank Middelburg, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg. De beroepstermijn loopt van 23 december t/m 2 februari 2011.

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld en een spoedeisend belang heeft, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij voorzieningenrechter van de Rechtbank Middelburg.

Inwerkingtreding projectbesluit

Het besluit tot vaststelling van het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Heinkenszand, 22 december 2010

Naar boven