Ontwerpprojectbesluit Zeelandsedreef 28

Ontwerpprojectbesluit artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en Wethouders van Landerd zijn voornemens om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen binnen het bestemmingsplan ‘Buitengebied 1996’ voor:

  • Zeelandsedreef 28, 5374 RR Schaijk; het vestigen van een (kleinschalige) Kinderopvang.

Zij maken daarom krachtens artikel 3.11 Wro juncto afdeling 3.4 van de Algemene Wet Bestuursrecht bekend dat het ontwerpprojectbesluiten de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 27 december 2010 gedurendezes weken (tijdens de kantooruren tussen 09.00 en 12.00 uur of op afspraak) ter inzage liggen op de afdeling VROM, Kerkstraat 39 te Landerd.

Indien inzage is gewenst buiten de genoemde openingstijden, dan kan contact worden opgenomen met de afdeling VROM op telefoonnummer 0486-45194. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar op www.landerd.nl.

Een ieder kan binnen de genoemde termijn schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerpprojectbesluit kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Landerd.

Voor nadere informatie over het plan (dan wel het indienen van mondelinge zienswijzen) kan contact opgenomen worden met de afdeling VROM.

Alleen belanghebbenden die hun zienswijze tegen het betreffende ontwerpprojectbesluit naar voren hebben gebracht op de wijze als hiervoor omschreven en belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen te zijner tijd tegen het nog te verlenen definitieve besluit, beroep instellen bij de rechtbank, sector Bestuursrecht te ‘s-Hertogenbosch.

Vaststelling projectbesluit artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening en verleende bouwvergunning.

Burgemeester en Wethouders van Landerd hebben besloten om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen binnen het bestemmingsplan ‘Buitengebied 1996’ en bouwvergunning te verlenen voor:

  • Zeelandsedreef 28, 5374 RR Schaijk; het bouwen van een rundveestal (dossiernummer 20080432, verzonden d.d. 15 december 2010)

Zij maken daarom krachtens artikel 3.11 Wro juncto afdeling 3.4 van de Algemene Wet Bestuursrecht bekend dat het projectbesluit en de bouwvergunning met ingang van 27 december 2010 gedurende zes weken (tijdens de kantooruren tussen 09.00 en 12.00 uur of op afspraak) ter inzage liggen bij de afdeling VROM, Kerkstraat 39 te Landerd.

Indien inzage is gewenst buiten de genoemde openingstijden, dan kan contact worden opgenomen met de afdeling VROM op telefoonnummer 0486-45194. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar op www.landerd.nl.

Belanghebbenden die eerder een zienswijze tegen het betreffende ontwerpprojectbesluit naar voren hebben gebracht en belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen binnen bovengenoemde termijn van zes weken schriftelijk een gemotiveerd beroepschrift met betrekking tot het projectbesluit indienen bij de Rechtbank ‘s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA, ’s-Hertogenbosch. Als beroep wordt ingesteld kan hierbij tevens om het treffen van een voorlopige voorziening worden gevraagd, mits er sprake is van een spoedeisend belang.

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van de afdeling VROM, telefoonnummer 0486-458194 (administratie Bouwen) van de gemeente Landerd.

Naar boven