Vastgestelde bestemmingsplannen gemeente Aalten

De gemeenteraad heeft op 14 december 2010 onderstaande bestemmingsplannen gewijzigd vastgesteld:

  • Buitengebied Dinxperlo, Honkerbosweg 2 en Lage Heurnseweg 26a: dit bestemmingsplan maakt de bouw van twee burgerwoningen aan de Honkerbosweg 2 en één bedrijfswoning aan de Lage Heurnseweg 26a te De Heurne mogelijk. Deze woningbouw is een compensatie van de (deels reeds gerealiseerde) sanering van de bedrijfsbebouwing aan de Honkerbosweg 2;

  • Oranjelaan 7, Aalten: dit bestemmingsplan maakt de bouw van één vrijstaande woning mogelijk tussen de woning Oranjelaan 5 in Aalten en de ontsluiting van het tot woningen verbouwde voormalige schoolgebouw;

  • Landstraat 21–23, Bredevoort: dit bestemmingsplan voorziet in de bouw van een woongebouw van één bouwlaag met kap ter plaatse van het voormalige horecapand aan de Landstraat 21–23 in Bredevoort.

Terinzagelegging

Met ingang van maandag 27 december 2010 liggen de raadsbesluiten met bijbehorende stukken gedurende zes weken voor iedereen ter inzage. De plannen zijn te bekijken via onze website www.aalten.nl, daarna doorklikken naar AaltenAktueel/bekendmakingen. Hier leest u hoe de plannen in elektronische vorm zijn te raadplegen en hoe u de bestanden van de plannen langs elektronische weg kunt verkrijgen. U kunt de plannen ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Nassaustraat 5 in Aalten.

Beroep

Een belanghebbende kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het raadsbesluit. Uw beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij in het kader van deze procedure geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team VRO via telefoonnummer. (0543) 49 31 51 of 49 31 52.

Naar boven