Vastgesteld uitwerkingsplan Schoneveld

Burgemeester en wethouders van Houten maken, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het college van burgemeester en wethouders van Houten in de vergadering van 14 december het ontwerpuitwerkingsplan Schoneveld ongewijzigd heeft vastgesteld. Aanleiding voor het uitwerkingsplan betreft de ontwikkeling van een wijkcentrum, gelegen aan de rand van Castellum in Houten Zuidwest.

Waar en wanneer kunt u het uitwerkingsplan inzien?

Het collegebesluit en het vastgestelde uitwerkingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 23 december gedurende zes weken ter inzage bij de Gemeente InGang in het gemeentehuis aan het Onderdoor 25 te Houten. De openingstijden hiervan zijn: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur, en op woensdag van 16.00 tot 19.00 uur.

Het plan wordt in pdf-formaat beschikbaar gesteld via de gemeentelijke website www.houten.nl/bestemmingsplannen.

Indiening beroepsschrift

Tegen het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan kan met ingang van donderdag 23 december gedurende zes weken schriftelijk beroep ingesteld worden door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpuitwerkingsplan, alsmede belanghebbenden wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest.

Een beroepsschrift wordt gericht, onder vermelding van ‘beroepschrift uitwerkingsplan Schoneveld’ aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Inwerkingtreding besluit

Het vaststellingsbesluit van het uitwerkingsplan treedt in werking op donderdag 3 februari tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben dan kunt via het algemene nummer van de gemeente (030-63 92 611) contact opnemen met mevrouw. N. Keulers of de heer P. Bos.

Naar boven