Vastgesteld projectbesluit ‘Vollenhoverbrug’

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat in haar vergadering van 30 november 2010 het projectbesluit ‘Vollenhoverbrug’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Dit projectbesluit en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 23 december 2010 voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage. U kunt het projectbesluit inzien bij het loket Woonomgeving in het gemeentehuis. Ook is het te raadplegen via de gemeentelijke website www.noordoostpolder.nl.

De interactieve verbeelding is raadpleegbaar op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0171.BP00009.VS01

De bronbestanden van het projectbesluit zijn beschikbaar op het webadres:

http://ruimtelijkeplannen.noordoostpolder.nl/planfolder/NL.IMRO.0171.BP00009-/NL.IMRO.0171.BP00009.VS01

Het projectbesluit ‘Vollenhoverbrug’ voorziet in de juridisch-planologische regeling voor de voorgenomen vervanging van de Vollenhoverbrug. Dit projectbesluit wordt genomen vooruitlopend op het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan ‘Landelijk gebied 2010’.

en belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aan kan tonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, kan gedurende deze periode beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Ten aanzien van die onderdelen van het projectbesluit die bij vaststelling zijn gewijzigd ten opzichte van het ontwerp, kan ook door belanghebbenden, die bezwaar hebben tegen deze wijzigingen, beroep worden ingediend.

Voor nadere informatie over deze bekendmaking kunt u contact opnemen met, de heer P. de Jager van het cluster Ruimte, telefoon (0527) 63 34 90.

Naar boven