Ontwerpprojectbesluit ‘Rutten, Gemaalweg 3’

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken bekend dat voor het bouwen van een kantoorgebouw en de uitbreiding van een koel- en vrieshuis op het perceel Gemaalweg 3 te Rutten twee bouwaanvragen zijn ingediend. De bouwaanvragen passen in het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied 2010’ dat in procedure is gebracht. Het college is voornemens voor de bouwplannen een projectbesluit vast te stellen op basis waarvan de bouwvergunningen kunnen worden verleend.

Tevens maken Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder bekend dat met ingang van 23 december 2010 voor een periode van zes weken het ontwerpprojectbesluit ‘Rutten, Gemaalweg 3’ en de twee daarbij behorende bouwaanvragen voor iedereen ter inzage ligt. U kunt het projectbesluit en de twee bouwaanvragen inzien bij het loket Woonomgeving in het gemeentehuis. Ook is het te raadplegen via de gemeentelijke websitewww.noordoostpolder.nl.

De interactieve verbeelding is raadpleegbaar op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0171.BP00008-ON01

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres:

http://ruimtelijkeplannen.noordoostpolder.nl/planfolder/NL.IMRO.0171.BP00008-/NL.IMRO.0171.BP00008-ON01

Het projectbesluit ‘Rutten, Gemaalweg 3’ voorziet in de juridisch-planologische regeling voor de voorgenomen bouw van een kantoorgebouw en de uitbreiding van een koel- en vrieshuis op het perceel Gemaalweg 3 te Rutten.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde periode kunt u tegen het ontwerp-projectbesluit naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Noordoostpolder, Postbus 155, 8300 AD Emmeloord. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u binnen de bovengenoemde periode een afspraak maken met de heer P. de Jager van het cluster Ruimte, telefoon (0527) 63 34 90.

Naar boven