Afwijking bestemmingsplan in Netersel

Burgemeester en wethouders van Bladel hebben het voornemen om met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen (afwijking bestemmingsplan en bouwvoornemen) voor het perceel Schipstaarten 3 in Netersel, voor het uitbreiden van een varkenshouderij met een calamiteitenstal, een ontvangstruimte en een tweede bedrijfswoning. De aanvraag is in strijd met het bestemmingsplan, omdat het bouwblok wordt vergroot met ca 5.000 m2. Het aantal dieren op het bedrijf wordt niet uitgebreid. Aan de vergunning wordt de voorwaarde verbonden dat alleen in bijzondere omstandigheden in de calamiteitenstal dieren mogen worden gehouden.

Het ontwerpbesluit, ruimtelijke onderbouwing, bouwtekeningen en bijbehorende stukken liggen van 22 december 2010 tot en met 1 februari 2011 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis in Bladel. U kunt de stukken ook inzien op www.bladel.nl/bestemmingsplanbesluiten.

Tegen het voornemen tot medewerking aan deze aanvraag om Omgevingsvergunning kan gedurende de terinzagetermijn door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu, de heer P. Stappaerts (tel. 0497-361636).

Bladel, december 2010

Naar boven